Fotovergelijk, vind de beste prijzen! Vergelijk de prijs voor het afdrukken van uw foto's!

Overzicht Fotoalbums van Fotoboeken maken

Fotoalbum Prijzen en verzendkosten

Fotoboeken maken Fotoboeken maken
http://www.fotoboeken-maken.nl/

Setupkosten: € 0.00
Levertijd: 5 werkdagen
Afdrukcentrale: Fotofabriek
Afhaalkosten: Afhalen is niet mogelijk
Verzendkosten: Afhankelijk van de bestelling
Software: Bij Fotoboeken maken fotoalbum afdrukken op Windows OS system

Betalingsmethodes bij Fotoboeken maken:
betalen met IDeal bij Fotoboeken maken betalen met Mastercard bij Fotoboeken maken betalen met Visa bij Fotoboeken maken

 

 • fotoalbum prijzen (p/s)
 • € 8.95
 • + € 0.25
 •  

 

 • Gebruikers ervaringen Fotoboeken maken
 • Laat jouw ervaring achter!
 • Tuesday 22 January 2019
  Het fotoboek ziet er schitterend uit !
  Foto:
   
  Service:
   
 • Monday 07 January 2019
  Heb vandaag een order geplaatst voor 2 identieke fotoalbums. Voor mij voor de 1e keer bij Fotoboeken maken. Ik ben benieuwd naar de kwaliteit en kom er zéker op terug.
  Foto:
   
  Service:
   
 • Monday 03 December 2018
  Al twee keer via het contactformulier om hulp gevraagd om het verkeerd bestelde album a5 in a4 formaat te bestellen. Krijg helaas geen antwoord. Tel. nr onbekend
  Foto:
   
  Service:
   
 • Saturday 01 September 2018
  Na verschillende positieve ervaringen hier weer een fotoboek besteld. Het resultaat viel echter tegen (erg donker afgedrukt). Na contact met de klantenservice hebben ze dit keurig opgelost! Kosteloos het boek opnieuw gekregen, nu dik tevreden!
  Foto:
   
  Service:
   
 • Saturday 18 August 2018
  Server niet meer te bereiken!
  Album voor niets gemaakt.
  Foto:
   
  Service:
   
 • Thursday 21 June 2018
  Ik heb een fotoboek besteld en betaald. Ik kreeg na een dag een mail dat de cover er niet goed zou uitzien. Mocht het herstellen en dan mailen dat het klaar stond voor fabricage.
  Heb inmiddels 5 x gemaild maar krijg geen antwoord en geen fotoboek. Geld kwijt!!
  Foto:
   
  Service:
   
 • Saturday 10 June 2017
  Als bedankje hebben we voor onze ouders een fotoboek van ons weekendje weg laten maken bij fotoboeken-maken.nl.
  Ik was erg tevreden over het resultaat. Minpunt; de barcode zat over de bedanktekst op de achterzijde. Ik heb hen hierover gemaild en ik kreeg een snelle en vriendelijke reactie. Ze hebben het boek kosteloos gereproduceerd. Heel coulant! Ik ga zeker vaker gebruik maken van hun diensten. Ik kan deze firma echt aanbevelen. Goede prijs/ kwaliteit verhouding en een fijne en goede service.
  Foto:
   
  Service:
   
 • Wednesday 08 March 2017
  Ik heb diverse fotoboeken laten maken bij fotoboeken-maken.nl of liggend A4 formaat met glanzende UV lak/hard cover. De software werkt gemakkelijk en is heel flexibel als het gaat om een eigen indeling maken. Het resultaat is :super mooie fotoboeken die snel geleverd worden en precies zo zijn uitgevoerd als ik had gehoopt. Toen ik een probleempje had met een productiefoutje (UV lak vergeten), was 1 mailtje genoeg voor een snelle reactie en oplossing waar ik zeer tevreden mee ben. Daarnaast zijn de prijzen die dit bedrijf hanteert ook zeer scherp terwijl de kwaliteit niet anders is dan ik bij andere leveranciers heb gehad. Een absolute aanrader dus, en voortaan mijn fotoboeken leverancier.
  Foto:
   
  Service:
   
 • Saturday 06 September 2014
  Ik heb het foto boek mogen ontvangen en het zag er schitterend uit. Alleen na 1 keer door bladeren lieten er al bladzijdes los. Toen mijn dochter (9 jaar) er 1 keer ingekeken had lag het halve boek al los. Ik heb gemaild naar fotoboek-maken en wacht nog op antwoord. Dus hele slechte kwaliteit van lijmen/binden.
  Kan ik net zo goed weer een zakje met losse foto's hebben.....
  Foto:
   
  Service:
   
 • Saturday 26 January 2013
  Aangenaam verrast toen dit fotoboek op de deurmat lag! WoW! het boek ziet er echt goed uit, mooie heldere fotos en een prima bewerkingsprogramma. Het duurt alleen wel even om een mooi album te maken. Zeker voor deze prijs super!
  Foto:
   
  Service:
   
 • Sunday 23 December 2012
  Voor mijn werk heb ik 30 fotoboeken besteld als kerstkado. Goede kwaliteit, goede prijs en ze zagen er ook nog prachtig uit. Ik ben heel tevreden en zal zeker in de toekomst mijn fotoboeken bij hen blijven bestellen.
  Foto:
   
  Service:
   
 • Wednesday 12 September 2012
  Diverse boeken heb ik al besteld bij dit bedrijf en ze zien er allemaal prima uit. Ik heb voor dit bedrijf gekozen omdat de prijs fantastisch is vergeleken met andere aanbieders. Aangezien ik met een groot project bezig ben, het digitaliseren van mijn tientallen foto-albums komt dit heel goed uit. Het is ook leuk om een dergelijk boek eens cadeau te doen bij een huwelijk of verjaardag. Ook heb ik diverse boeken gemaakt met foto's van een museumbezoek, prachtige foto's. Soms heb ik een besteld boek al na drie dagen in huis.Ongelooflijk.
  Alleen is het jammer dat een boek niet is uit te breiden met meer pagina's. Soms heb ik meer ruimte nodig.
  Verder niets dan lof. Aan veel vrienden en kennissen heb ik deze aanbieder al aanbevolen.
  Foto:
   
  Service:
   
 • Monday 29 August 2011
  Ik ben zeer tevreden over de service en afhandeling en zeer snelle levering door dit bedrijf.Mijn fotoboeken werden zeer snel geleverd en waren helemaal naar mijn zin.
  Kortom een aanrader!
  Foto:
   
  Service:
   
 • Friday 25 March 2011
  Na wat tegenslagen heb ik het boek ontvangen! Support was uiteindelijk goed en ze hebben er voor gezorgd dat ik het boek ruim op tijd heb ontvangen!
  Foto:
   
  Service:
   
 • Monday 21 March 2011
  Maar jullie reageren niet!!!!!! Ik wil mijn fotoboek afronden maar de licentie van jullie is verlopen in december 2010. Alle mogelijke manieren heb ik geprobeerd, maar zelfs via de support/help-link kom ik op jullie homesite terecht!
  Foto:
   
  Service:
   
 • Tuesday 15 March 2011
  Beste klant, Wij zijn te bereiken via de mail door een mail te sturen aan info@fotoboeken-maken.nl
  Met vriendelijke groet, Fotoboeken-maken.nl
  Foto:
   
  Service:
   
 • Monday 14 March 2011
  @ron... ik kan nergens een telefoonnummer van ze vinden! Hoe heb jij ze kunnen bereiken????

  Gr. Marleen
  Foto:
   
  Service:
   
 • Tuesday 01 March 2011
  Persoonlijk heb ik slechte ervaringen met dit bedrijf. Ik raad andere mensen daarom ook af hier iets te bestellen. Ik heb 3 weken geleden een fotoalbum besteld, na een week heb ik even opgebeld om te vragen hoe lang het zou duren voordat ik het album in ontvangst zou mogen nemen. Mij werd verteld dat ik het album binnen 2 dagen thuis zou hebben. 1 week later was had ik echter nog niets ontvangen. Daarom heb ik een email gestuurd, waar niet op gereageerd werd. Vandaag ben ik nog een week later en heb ik nog steeds niets.

  Nu weet ik dat ze zeer goedkoop zijn maar daar is dus een goede rede voor.
  Foto:
   
  Service:
   
 • Sunday 12 December 2010
  Ik heb hier een fotoboek besteld, na iets langer dan een week was het binnen. Eerste indruk was heel goed, was goed verpakt verzonden en de foto's zijn schitterend. Alleen na een paar keer ingekeken vielen de bladzijdes eruit, ik heb hun gemaild en kreeg snel een reactie dat ik het terug kon sturen. Ik heb het toen twee weken later omdat het boek bij iemand anders lag terug gestuurd. En na ongeveer 3 dagen lag het fotoboek weer in de bus :) dit keer was het wel heel goed ingebonden en zit het allemaal nog steeds goed. Ben erg tevreden met de service voor dit geld. En heb weer besteld omdat ze gewoon het goedkoopst zijn en als er dus wat mis gaat ze het heel snel kunnen oplossen :D Tevreden klant!
  Foto:
   
  Service:
   
 • Saturday 13 November 2010
  Vandaag fotoboek ontvangen, 60 p. hardcover. Aanbieding van 22,70 incl. verzendkosten! Prachtig boek en prima aangeleverd. Kortom alles prima geregeld.
  Foto:
   
  Service:
   
 • Laat jouw ervaring achter!
Terug naar het overzicht van de aanbieders
Top aanbieding25% korting op alle losse foto afdrukken.

Heb je nog veel foto's op je telefoon staan of op je computer. Druk deze nu extra voordelig af met 25% korting bij Smartphoto! Gebruik kortingscode: SPFT25.